Varför Nya Zeeland?

Nya Zeeland är vårt hem och vi älskar det där. Vi har några av världens renaste luft, renaste vatten och största öppna landskap. Vi tar allt detta och vår världskända nyzeeländska uppfinningsrikedom för att bryta barriärer och skapa produkter som tänjer på gränserna. Många av våra produkter är banbrytande och först på marknaden med 100% naturliga lösningar.

Vi är verkligen stolta över att alla våra produkter tillverkas på Nya Zeeland.

tear-line-e7dac9-beige-01

Mer än bara ingredienser

Vi samarbetar med odlare som har samma värdegrund som WashBar. De förstår vikten av att skydda miljön, odla bästa möjliga kvalitetsingredienser och inte använda kemikalier i processen. Våra odlare är antingen organiskt certifierade eller kommer från jordbruket utan någon användning av kemikalier.

Naturen ger oss redan de absolut bästa ingredienserna och vi är övertygade om att man inte behöver manipulera dem. Vi blandar dem sen på ett sätt som har mest nytta för ditt husdjur. Vi lämnar resten till naturen.

Vi arbetar endast med de bästa

Vår strävan är att göra de bästa produkterna som vi kan. Våra produkter tillverkas på toppmoderna anläggningar. Några av Nya Zeelands ledande naturliga och organiska hälso- och skönhetsvarumärken skapas och görs på samma plats. Allt testas till stränga normer med strikta processer och kontroller för att säkerställa produktens kvalitet.

Leverans till Europa

Vi använder oss utav GRÖN containerfrakt att få våra WashBar produkter transporterade från Nya Zeeland till Europa. Dessa fartyg tar 12-15 veckor att segla från Nya Zeeland till vår dörr. Fartygen är byggda för att förbättra energieffektiviteten och minska CO2-utsläpp. För att sätta i ett sammanhang... att skicka något från Storbritannien eller Irland till Sverige med flygfrakt har en större klimatpåverkan än vad vi använder!