WashBar er en naturlig dyreproduktsvirksomhed, med interesse for pelspleje til hunde og heste.

Vores udbud af naturlige produkter, henvender sig til engagerede dyreejere, som ønsker en naturlig og sund livsstil for sine dyr og sig selv.

WashBar grundlagdes ved, at grundlæggeren, Jules Smith, blev bedt om at fremstille en sæbe for at hjælpe en ven, hvis hund havde hudallergier. Hun opdagede, at der manglede helt naturlige produkter, på markedet, til hunde og heste, som hjalp mod forskellige hudproblemer, med ordentlig rengøringsevne og som var lette at anvende. Jules tænkte, at dyreejere ville kunne lide idéen med professionelle naturprodukter. Overvældende efterspørgsel har gjort, at varemærket hurtigt blev etableret på New Zealand og har skabt stor interesse fra de globale markeder.

WashBar har hengivet sig til det, at producere naturlige, ufarlige og bæredygtige produkter, som virker - de skal være ligeså - eller mere - effektive end de syntetiske alternativer, som findes på markedet i øjeblikket.

WashBars produkter er enkle og ukomplicerede. Produktetiketterne forstærker dette med et produktnavn, som tydeligt beskriver, hvad de er. Duftene er jordnære og det enkle udbud mindsker forvirring hos konsumenterne. Produkterne er tiltalende, eftersom de er parfumerede med rene æteriske olier, som gør, at de dufter naturligt og sundt.

Sæberne kommer, som de er – vi forsøger at undgå sløseri med unødvendig emballage.

Alle WashBar-produkter er producerede i topmoderne anlæg. Ingredienserne hentes direkte fra New Zealandske avlere, inklusiv certificeret økologisk Manuka æterisk olie, som er kendt for sine naturlige antiseptiske og antibakterielle egenskaber. WashBar er blevet et velanset varemærke på New Zealand med etiske og holdbare forretningsmetoder.

Hvorfor vi er anderledes...
Vi har som mål at differentiere os ved hjælp af smarte, naturlige løsninger for at løse gamle problemer.

At finde et passende konserveringsmiddel til helt naturlige shampooer er meget svært for de fleste producenter. Vi har anvendt et nyt konserveringsmiddel, som er udviklet til menneskers hudpleje, samt det kosmetiske marked, som kommer fra naturlige harpikser.

Shampooen er udviklet i samarbejde med professionelle hundefrisører for at sikkerstille den mest optimale konsistens af et produkt, som er let at arbejde ind og skylle ud med så lidt vand som muligt.

Lidt anerkendelse for det, vi gør ...

Vi får masser af feedback fra dyreejere, som fortæller, hvor glade de er for at bruge vores produkter, og om de resultater, de får (som vi forresten elsker). Men det er også godt at få feedback på, hvordan vi fungerer som en virksomhed.

At få anerkendelse og hjælp med at identificere muligheder for forbedringer er uvurderligt. Og blot en smule anerkendelse rækker langt og opmuntrer os, og fortæller os, at vi er på rette vej.

Vi vandt Northland Regional prisen i ANZ Flying Start Business Plan competition 2014

Vi blev nummer to i "Business NOT as usual" kategorien 2014 Innovate Northland Awards

Vi vandt Business Coaching New Zealand Best Emerging Business Award ved Westpac Northland Business Excellence Awards 2012

Vi vandt "Mest enestående Fledgling Business" kategori i The David Awards 2012.

Vi var finalist på Westpac Northland Business Excellence Awards 2011, i kategorien Best Emerging Business.

Vi var meget glade for at få en Highly Commended på 2011 Pride in Print Awards for vores Original WashBar Sæbe til hunde Display Unit.

Hemmeligheden bag det hele er at holde det hele enkelt  men effektivt - tage ingredienser, som naturen allerede har givet os, og blande dem på en måde, som fungerer bedst for dyr.