Vores specielle ingredienser

Manuka (Leptospermum scoparium) 100% ren olie

Dyrkes og høstes på New Zealand, hvor den anvendes til honning og kosmetiske produkter.

 
Neem-olie (Azadirachta indica)

Findes i Indien, hvor den har været anvendt i over 2000 år inden for indisk (ayurvedisk) medicin. Olien presses af træets frø. Olien er en naturlig planteekstrakt, som er miljøsikker. Olien har været anvendt som et naturligt insektmiddel – kendt for at neutralisere og afværge skadedyr som lopper, lus, mider og tæger. Midlet gør at skadedyrene holder op med at fungere, de glemmer at spise, forplante sig, lægge æg, flyve og flytte sig.

 
Citronmyrten (Backhousia citriodora) 100% ren olie

Findes i Australien, hvor den dyrkes og udvindes ved hjælp af dampsterilisationsmetoden. Olien indeholder mere naturligt citral end nogen anden kendt plante, som giver den en stærk citronduft, som gør, at dit husdyr lugter friskt efter vask. Den æteriske olie er kendt for sine antivirale, anti¬bakterielle og beroligende egenskaber.

Kanuka (Kunzea ericoides) 100% Ren olie

Vi henter olien fra den BioGro-certificerede og økologiske producent i Coromandel, New Zea¬land. Kanuka-olien har mange fordele, men vi har den først og fremmest i vores sæbe p.g.a. dens svampedræbende egenskaber.

 
Neem-blad (Azadirachta Indica)

Kommer fra Indien, hvor den har været anvendt i tusindvis af år for at behandle hudsygdomme. Den har en naturlig antibakteriel og antiinflammatorisk effekt. Vores kunder fortæller om rødme på hundes hud, som er forsvundet, efter at de har anvendt vores sæbe.

 
Citronduftende Tea Tree olie (Leptospermum petersonii) 100% ren olie

Findes i Australien, hvor den dyrkes og udvindes ved hjælp af dampdestillationsmetoden. Citronduftende Tea Tree olie er ikke Tea Tree olie (Melaleuca alternifolia) med en citron¬duft – det er en anden plante. Den er kendt for sine egenskaber – antiinfektion, antivirus, antiinflammatorisk, antiseptisk og insektafvisende. Planten har også beroligende egenskaber, som kan lindre angest, depression, uro og stress. Hunde, som er lidt nervøse ved badetid, hjælpes af duften til at blive beroliget. Bedst af alt – den får din hund til at lugte friskt og rent.