Frakt

På WashBar Nordic bjuder vi på fraktkostnaden vid ordervärde över 300 kr. Vid ordervärde understigande detta är fraktkostnaden 29 kr vid inrikes orders.

Leverans

Normal tar det 1-3 arbetsdagar för dig att få leveransen och inom Sverige samarbetar vi med Postnord. När din order är klar för avhämtning på närmsta utlämningsställe får du en avisering via SMS.

Returer

Om du av någon anledning har ångrat ditt köp, hjälper vi dig gärna med en retur. Vi har 14 dagars ångerrätt på köp hos oss.

När du returnerar en produkt, kontakta oss först på info@www.washbar-nordic.com för att få instruktioner och returadress. För att kunna hjälpa dig snabbast möjligt behöver vi:

 • ditt ordernummer
 • din e-postadress
 • vilken vara du vill returnera

Vi skickar dig en returfraktsedel som du kan använda. Returkostnaden betalas av köparen. Vid reklamationer står alltid WashBar Nordic för returkostnaden. De fraktkostnader som du betalade när du lade ordern återbetalas inte.

Det är viktigt att produkten returneras i fullgott skick i sin originalkartong, använd gärna samma emballage som användes när du fick din leverans. Eventuella tags skall finnas kvar och självklart är produkten oanvänd. När produkten har kommit tillbaka och blivit godkänd gör vi en återbetalning till dig. Är din retur inte godkänd förbehåller vi oss att behålla hela eller en del av köpeskillingen beroende på skick.

Reklamationer

Även om vi gör vårt bästa för att paketera produkterna så att de kommer hem till dig oskadda händer det tyvärr att leveransen skadas på väg till dig. Om du får hem en skadad leverans, kontakta oss först på info@www.washbar-nordic.com så hjälper vi dig. För att kunna hjälpa dig snabbast möjligt behöver vi:

 • ditt ordernummer
 • din e-postadress
 • bild på skadan, både på produkten samt paketet som den levererades i

Ej uthämtat paket

För paket som returneras till oss pga kund inte hämtat ut leveransen debiterar vi 200 kr. Detta är för att täcka extra fraktkostnader samt extra hantering av leveransen.

Betalningsalternativ

Du ska alltid vara trygg när du handlar på Hundlands och vi använder därför Klarna Checkout, där kan du välja mellan att betala med kort (MasterCard/Visa) eller mot faktura. Du kan också betala via ditt Paypal-konto. Nedan finner du villkoren i detalj.

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.

Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid – alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu – betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.